Аромадифузор Aroma Selective Amber Wood З амброво-деревним ароматом

Новинка
Есть в наличии
Артикул: AS-1001
1140 грн
Нашли дешевле ?

Аромадифузор Aroma Selective Amber Wood для швидкої ароматизації приміщень – це ода шкірі та дереву. Парфумери бренду вирішили поєднати розкіш та неординарність у одному флаконі. Використовуючи для цього сертифіковані віддушки та ефірні масла з Франції та Швейцарії, їм вдалось створити аромат, який говорить про впевненість, успіх та ексклюзивність.

Ноти серця аромадифузора Amber Wood – цитрусові, представлені свіжим бергамотом у поєднанні з червоними ягодами. Вони плавно підводять до “серця” аромату з лаванди та мускатної шавлії. І тільки після цього повністю відкривається шлейф, а з ним і базові ноти, які і дали назву композиції – янтарна амбра та кедр, м’яко відтінені пачулі.

Дифузор Aroma Selective Amber Wood буде дарувати свій шкіряно-дерев’яно-квітковий аромат до трьох місяців поспіль. На тривалість ароматизації безпосередньо впливає кількість ротангових паличок, які занурені у ємність з ароматизуючою рідиною. Також насиченість та вираженість аромату можуть коливатись в залежності від факторів середовища (вологості, температури повітря, клімату).

Інструкція

  1. Обережно відкоркуйте герметичну кришку флакону.
  2. Вставте ротангові палички в отвір флакону аромадифузору.
  3. Періодично діставайте ротангові палички та вставляйте їх у флакон протилежною стороною для кращої ароматизації приміщення.

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.

Характеристики, цвет упаковки и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления. Магазин не несет ответственность за изменения, внесенные производителем.