Пила Samurai P-CH350-LH

Топ
В наявності
Артикул: P-CH350-LH
724 грн
Знайшли дешевше?

Пила з вигнутим полотном і вішалкою, L=350мм/4мм/1,2 мм, з трубчастою ручкою та кріпленням телескопічного удлиннителя (Samurai P - CH350 - LH)

Пила опорна з вигнутим полотном Samurai P - CH350 - LH ( трубчаста ручка) має зуби бритвеної гостроти. Використовується для видалення великих гілок або розпилювання невеликих дерев, для обрізки гілок, делікатного зрізу дрібних гілок і для розпилювання сухої деревини.
Тип полотна: Вигнуте
Довжина полотна, мм: 350
Матеріал ручки: Метал, прогумована
Матеріал полотна: Загартована сталь
Відстань між зубами, мм: 4
Якщо додати до пилки стандартний подовжувач, вона легко перетворюється в опорну пилку для дерева високих і важкодоступних гілок. Вигнуте полотно з трапецієподібним профілем (RGC) і з высокоточно розведеними зубцями (PC) у поєднанні із зміцненими (ТВЧ) робить цю пилку виключно швидкою як при використанні в якості ручної пилки, так і в якості опорної. Ця модель пропонується з заокругленим кінцем леза, що допомагає утримувати пилу на гілці в умовах розпилу на вазі. Добре підходить для роботи вище рівня плеча.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Характеристики, колір упаковки та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.