Світловий тунель CDL LED Lighting Tunnel CDL-1009 Для студій детейлінгу

Новинка
Есть в наличии
Артикул: CDL1009
116700 грн
Нашли дешевле ?

CDL LED Lighting Tunnel CDL-1009 – тунельна світлодіодна система, що складається з 6 світлодіодних дуг для освітлення студій детейлінгу, цехів для фарбування, автомайстерень та інших промислових приміщень. Вона забезпечує рівномірний потік білого світла з кольоровою температурою 6500 К, а також освітлення у всіх трьох площинах без тіней та ефекту стробоскопа.

Кожна дуга складається з 5 світлодіодних трубок (2 вертикальні, 2 діагональні, 1 горизонтальна) шириною 10 см кожна. Світлодіоди розпаяні на текстолітовій платі. Каркас виготовлений з алюмінієвого профілю, розсіювач – із ПВХ-пластику, забезпечуючи захист від пилу та вологи.

Тунель можна встановлювати з урахуванням особливостей приміщення. У зібраному вигляді він підходить для висвітлення боксу розміром 8×7 метрів. Освітлювальні дуги можуть бути закріплені як на стінах, так і з'єднані між собою металевими кріпленнями без жорсткої фіксації.

У комплект поставки входить трансформатор живлення, що підключається до стандартної розетки 220 В. Після встановлення достатньо вставити штекер в розетку та насолоджуватися рівномірним 3D-освітленням робочої зони без відблисків та тіней.

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.

Характеристики, цвет упаковки и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления. Магазин не несет ответственность за изменения, внесенные производителем.