Багатофункціональний шліфувальний акумуляторний інструмент Yato YT-82818

Немає в наявності
Артикул: YT-82818
4050 грн
Знайшли дешевше?

багатофункційний Акумуляторний осцилювальний інструмент

Рекомендується під час ремонту, реновації та ремонтних роботах. Дозволяє розрізати меблеві щити, підрізати двері, а також розрізати панелі і плінтуси без пошкодження ламінату, а також металевих елементів (цвяхи, шурупи). Використовується для різання, врізний різання без свердління, шліфування у важкодоступних місцях, а також для видалення штукатурок, стяжок, клеїв і лакофарбових покриттів.

  • проста і дуже безпечна робота - відмінні результати роботи з першого разу
  • різка з високочастотною вібрацією не викликає сколів і пилу
  • просте регулювання потужності, адаптоване до матеріалу різання та вимогам робочого
  • пиляльний диск встановлений під різними кутами для оптимізації якості і швидкості різання
  • ергономічна ручка
  • 4-х ступінчастий індикатор заряду батареї
  • захист акумулятора від перегріву
  • Система 18 - працює від звичайної батареї, відповідає серії пристроїв
  • запасні батареї з 2 Ач (YT-82842), 3 Ач (YT-82843) і 4 Ач (YT-82844) доступні для продажу


СИСТЕМА 18

Система 18 являє собою серію акумуляторних інструментів YATO, які живляться від однієї і тієї ж довговічною батареї. Ви можете купити кожне з пристроїв в комплекті з батареєю і швидким зарядним пристроєм, а також соло, що ідеально підходить для збільшення набору інструментів.

Акумуляторна батарея дає вам свободу і більший комфорт в роботі. Крім того, акумуляторні інструменти YATO довговічні, зручні і ідеально збалансовані. Так що працювати з ними було б приємно.

професіоналізм
Потужність, сучасність, вишукані рішення - ми пропонуємо все це в серії пристроїв 18, створених для найвимогливіших користувачів і професіоналів.
економія
Немає необхідності купувати багато акумуляторів та зарядних пристроїв для інших інструментів. Ви економите гроші, простір будинку і навколишнє середовище з системою 18!
вибір
З зростанням ваших потреб зростає і колекція 18 Ст. Широкий асортимент інструментів для дому, майстерень і саду означає, що ви можете створити набір, який вам дійсно потрібен.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Характеристики, колір упаковки та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.
Нещодавно переглянуті