Газовий пальник 30 мл, 1300º C з п"єзопідпалом керамічним соплом YATO YT-36700

Немає в наявності
Артикул: YT-36700
1509 грн
Знайшли дешевше?

Пьезозажигательная газова пальник, що працює на запальному газі бутані. Максимальна робоча температура досягає 1300º C. Алюмінієвий корпус з нековзною поверхнею має ємність 30 мл, що дозволяє працювати 60-90 хв. Пальник призначена для
пальника майстерні, призначеної для нагріву різних елементів, наприклад, при складанні щільно прилеглих частин машин і пристроїв, відкручування заклиненні гвинтів, випалюванні невеликих металевих чи дерев'яних поверхонь, нагрівання, розморожування, сушінні, усадки термостійких матеріалів, згинанні і термоформування, зварювання або термозваркою. Крім того, він ідеально підходить для багатьох домашніх застосувань, наприклад, для освітлення камінів, грилів або печей, а також в гастрономії (наприклад, крем-брюле).

Призначення / застосування

  • Пальник для майстерень, призначена для нагріву різних елементів, наприклад, при складанні щільно підігнаних частин машин і пристроїв, відгвинчування заклиненні гвинтів, випалу невеликих металевих чи дерев'яних поверхонь, нагрівання, розморожування, сушіння, усадки термоусаджуваних матеріалів, згинання і термоформування, зварювання або гаряче склеювання. Крім того, він ідеально підходить для багатьох домашніх цілей, наприклад, для освітлення камінів, грилів або печей, а також в гастрономії (наприклад, крем-брюле).

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Характеристики, колір упаковки та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.
Нещодавно переглянуті