Міксер будівельний 2 скрізний 1600W Ø=140 ММYATO YT-82607

Немає в наявності
Артикул: YT-82607
4508 грн
Знайшли дешевше?

Машина дозволяє змішувати гіпсові розчини (штукатурки, покриття), а також цементні розчини кладок, стяжки самовирівнювальні, плиткові клеї.

  • На першій передачі регулюється низька швидкість на повітряні сполучні (сушіння під дією повітря) - це збільшує час відкритої роботи на стіні, тому що ви можете наносити змішаний, але не воздухововлекающий розчин і обробляти його шпателем. довше, ніж звичайним міксером (нерівності згладжуйте поступово)
  • Мішалка може змішати до 140 л розчину за один цикл завдяки високому крутному моменту, потужному двигуну і великому діаметру міксера (140 мм).
  • Це ключова особливість при роботі з модними нині быстросхватывающимися ангидридными стяжками або цементними вирівнюючими сумішами, тому що ви можете, наприклад, вилити підлога у ванній за один цикл без ризику того, що чорнову підлогу, залитий в кілька шарів, відокремиться від стяжки.
  • Зручне положення ручок полегшує роботу оператора, так як при замішуванні розчину не потрібно нагинатися у форсованому положенні, що важливо, коли потрібно швидко зробити тонкошаровий фасад під волокнисту сітку за один цикл.
  • Стандартне різьблення М14 означає, що після зносу змішувача ми легко можемо замінити його на новий.
  • Корпус машини сконструйований таким чином, щоб підвищити стійкість до бризок і пилу, характерну для роботи з сухими сумішами, змішаними з водою.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Характеристики, колір упаковки та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.
Нещодавно переглянуті