Осциляторний мульти електроінстр. 300Вт (реноватор) YATO YT-82220

В наявності
Артикул: YT-82220
2930 грн
Знайшли дешевше?

Пристрій YT-82220, завдяки потужності 300 Вт, дозволяє виконувати навіть найскладніші завдання для осцилюючих багатофункціональних пристроїв. Завдяки контролю швидкості ви можете вирізати всі матеріали без спалювання або перегріву. Система Soft Start спрощує керування пристроєм при запуску, а система зміни інструменту без інструментів Yato Quick Release дозволяє швидко і легко замінювати аксесуари, що надзвичайно важливо в таких універсальних пристроях. Завдяки алюмінієвій голівці тепло, що виділяється осцилюючим механізмом, значно поліпшується тепловіддача, що збільшує довговічність пристрою, особливо при тривалому використанні.

Набір додаються аксесуарів дозволяє вирізати, подрібнювати і очищати клеї, лакові покриття та інші матеріали. Крім того, функціональність пристрою може бути розширена за допомогою аксесуарів серії Yato Quick Release.

Багатофункціональний осцилювальний інструмент є найбільш універсальним інструментом на ринку. Використовуючи широкий асортимент аксесуарів Yato, ви можете їх вирізати, вирізати по глибині, подрібнювати, видаляти розчини і клеї, дряпати лакофарбові покриття і працювати в місцях, недоступних для інших пристроїв. Все це досягається завдяки високочастотних коливань аксесуарів, завдяки яким ми зберігаємо повний контроль над інструментом (немає ефекту «віддачі», характерного для обертальної різання) і з мінімальним ступенем вібрації.

Багатофункціональні осцилюючі інструменти та аксесуари серії Yato Quick Release System дозволяють швидко і без інструментів міняти аксесуари, що значно спрощує і прискорює роботу.

Вміст пакета

- коливальний багатофункціональний пристрій

- валіза

- врізний верстат

- шліфувальна база

- наждачний папір

- скребок

Технічні характеристики

  • Вага брутто (кг) 2.6250
  • Потужність [Вт] 300
  • Максимальна частота коливань [об / хв] 22000
  • Регулювання частоти коливань ТА
  • М'який старт ТАК

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Характеристики, колір упаковки та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.
Нещодавно переглянуті