Пневмогайковерт ударний "Compact" з реверсом і регулюванням зусилля 1/2" (650Hм, 9800 об/хв, 6.3bar) Rock Force RF-82543

В наявності
Артикул: RF-82543
3478 грн
Знайшли дешевше?

Пневмогайковерт ударний "Compact" з реверсом і регулюванням зусилля 1/2" (650Hм, 9800 об/хв, 6.3bar) Rock Force RF-82543

Гайковерт ударний пневматичний RF-82543, 650 Нм, з патроном 1/2 дюйма, розвиває швидкість 9800 об/хв, достатню для швидкого закручування/відкручування гайок і болтів. Пневмодвигун може працювати без перерв, тому інструмент підходить для автомайстерень та складальних цехів. Ударний механізм Twin Hammer допомагає впоратися навіть із заржавілим кріпленням та вирішити складні завдання з високонавантаженим різьбленням. Граничний момент, що крутить, становить 650 Нм. Мала вага 1,9 кг дозволяє довго утримувати інструмент на вазі без утоми.
Пневмогайковерт призначений для роботи при тиску 6,3 бар, витрата повітря в середньому не перевищує 226 л/хв. Під час роботи не забувайте використовувати спеціальне масло ISO 46, яке можна додавати як безпосередньо в інструмент, так і за допомогою блоку підготовки повітря, що включає лубрикатор для автоматичної подачі масла.
Переваги

  • Компактна модель із пневматичної серії – легкий корпус та невеликі габарити дозволяють з комфортом працювати однією рукою.
  • 4 режими (3 вперед + 1 назад) — пневматичний гайковерт можна використовувати для відкручування кріплення та роботи з лівим різьбленням.
  • Довговічність - незважаючи на малу вагу, інструмент відрізняється міцністю та стійкістю до механічних впливів.
  • Ергономічна рукоятка - пневмогайковерт не прослизає в руці, що дозволяє забезпечити надійний хват.
  • Штуцер у комплекті – патрубок не потрібно докуповувати окремо.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Характеристики, колір упаковки та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.