Удароміцна герметична валіза 339х295х152мм IP55 YATO YT-08902

Немає в наявності
Артикул: YT-08902
1750 грн
Знайшли дешевше?

Герметичний, водонепроникний і пилонепроникний корпус, стійкий до багатьох хімікатів і корозії.
Виготовлений з гнучкого поліпропілену у відповідності з класом захисту IP55.
Він характеризується ефективною системою ущільнення, збагаченої декомпресійним клапаном, який використовується для вирівнювання тиску під час повітряного транспорту.
Підходить для закриття замком.
Внутрішня частина валізи заповнена попередньо нарізаною губкою, підготовленої для автомодельных порожнин для конкретних продуктів, наприклад інструментів, фотографічного обладнання або вимірювального обладнання.
Валізи ідеально підходять як повітронепроникні і стійкі до механічних пошкоджень транспортних контейнерів, наприклад, у вітрильному спорті, позашляховому автоспорті. і т. д. Зазначені розміри є загальними зовнішніми розмірами. Товщина стінки близько 10 мм.

Призначення / Застосування
Контейнери призначені для транспортування і зберігання обладнання, що вимагає спеціального захисту від негативних наслідків механічних пошкоджень, вологи або пилу.

Як використовувати
Після відкриття контейнера видаліть попередньо нарізані фрагменти губки, відрегулювавши порожнини для форм об'єктів, які будуть в ньому зберігатися, наприклад, фотографічного обладнання, вимірювального обладнання та т. д.


Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Характеристики, колір упаковки та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.
Нещодавно переглянуті