Високопродуктивний клейовий пістолет 11мм 450 Вт YATO YT-82403

Немає в наявності
Артикул: YT-82403
1304 грн
Знайшли дешевше?

Потужний клейовий пістолет YATO YT-82403 з міцної і продуманою конструкцією

Особливості клейового пістолета YATO YT-82403

Потужність 450 Вт та обладнання з міцним нагрівачем дозволяє працювати з кріпленням кабелю, в квіткових магазинах і меблевих і меблевих майстерень, а також для упаковки картонних коробок на складах, у магазинах і оптовики.

Зручний постійний злив і клапан, що регулює потік клею, дозволяють точно дозувати з високою швидкістю потоку клею ( до 20 г / хв).

Кабель живлення знімний , що дозволяє працювати далеко від джерела живлення, наприклад, при оздобленні автомобілів, новорічних прикрас на ялинках і т. Д. ( Обігрівач довго зберігає температуру, незважаючи на відключення від джерела живлення, без крапель клей)

Характеристики термоклеевие пістолета YATO YT-82403 :

  • Працює на найпопулярніших клейових картриджах діаметром 11,2 мм
  • Зручний перемикач
  • Міцний обігрівач
  • Висока ефективність плавлення клею (20 г / хв)
  • Можливість роботи з клейовими вставками різних кольорів.
  • Знімний шнур живлення дозволяє вільно працювати далеко від розетки

Призначення пістолета:

Склеювання різних деталей в автотематике, поклейка бамперів, можливість приклеювати декоративні елементи авто,можливість використовувати клейові вставки, термоклей, клей з блискітками 11,2 мм, 11 мм, кольоровий клей для клейового пістолета, так само можна використовувати в побуті: складання букетів, самі красиві дизайни букетів, оформлення весільних автомобілів, для кріплення троса клею оббивки.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Характеристики, колір упаковки та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.