Знімач для зламаної свічки розжарювання 7 одиниць YATO YT-05343

В наявності
Артикул: YT-05343
2035 грн

Комплект знімача для свічок розжарювання подвійного призначення в комплекті з насадками для захоплення центрального електрода і зняття свічки розжарювання. Також є внутрішній знімач для зняття нижньої частини свічки розжарювання, коли вона зрізається під шестигранник, врівень з головкою блоку циліндрів. У цьому випадку різьбова частина корпусу свічки розжарювання повинна бути просвердлені до зняття залишку корпусу свічки розжарювання.

КОМПОНЕНТИ
A Знімач цанговий. Розмір: 6.0 мм (внутрішній Ø - 7.7 мм.)
B Знімач цанговий. Розмір: 5.0 мм (внутрішній Діаметр - 6.8 мм.)
C Знімач цанговий: Розмір: 5.0 мм
D Знімач цанговий: Розмір: 3.6 мм
E Знімач цанговий: Розмір: 2.7 мм
F T-подібний тримач.
G Знімач цанговий внутрішній.
ІНСТРУКЦІЯ

1. Зніміть електричний роз'єм і відкрутіть свічку розжарювання з головки циліндрів. Після того, як різьбова частина корпусу свічки розжарювання вийде з головки циліндрів, для вилучення свічки розжарювання можна використовувати зовнішню рукоятку відповідного розміру (A або B).
2. Виберіть цангову втулку правильного розміру (див. Схему), щоб вона щільно прилягала до центрального електроду свічки розжарювання. Вставте стяжную муфту у відповідну зовнішню рукоятку.
3. Нагвинтити цангову втулку / зовнішній захоплення в зборі на зворотний молоток / знімач (F) і помістіть на центральний електрод свічки розжарювання.
4. Затягніть центральний вал зворотного молотка / знімача вниз на зовнішню рукоятку (примітка: ліва різьба), натиснувши рукою.
5. Використовуйте зворотний молоток, щоб поступово витягнути свічку розжарювання. Т-подібну планку можна використовувати для більшого зчеплення з центральним електродом, якщо це необхідно.

Якщо шестигранна свічка розжарювання зрізалася і корпус свічки розжарювання залишився в головці циліндрів:
6. Дотримуйтесь інструкцій вище, щоб зняти центральний електрод. Це також дозволить видалити зламаний нестигранник.
7. Обережно висвердліть різьбову частину корпусу свічки розжарювання. Слідкуйте за тим, щоб свердло залишалося прямим, щоб різьба у голівці циліндра не була пошкоджена. Просвердлите різьбову частину тільки до розміру сердечника різьби (і не далі). Потім видаліть залишки різьблення свічки. Щоб не свердлити занадто глибоко, виміряйте необхідну глибину свердління щодо нової свічки розжарювання.
8. Ретельно очистіть все від металевої стружки і видаліть залишився матеріал з різьби в голівці циліндрів.
9. Нагвинтити цанговий знімач внутрішнього розширення (G) на зворотний молоток / знімач (F) і вставте в отвір свічки розжарювання.
10. Затягніть центральний вал зворотного молотка / знімача, щоб розширити цангу і захопити залишився корпус свічки розжарювання.
11. Використовуйте зворотний молоток, щоб поступово витягти корпус свічки розжарювання.

A: Свічка розжарювання зламана на кінчику (зовнішнє зчеплення)
B: Свічка розжарювання обламана під різьбовий частиною (внутрішня ручка)

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Характеристики, колір упаковки та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.