Компресометр для дизельних двигунів з прямим та непрямим упорскуванням, 19 предметів YATO YT-73072

Немає в наявності
Артикул: YT-73072
1870 грн
Знайшли дешевше?

Професійний набір YATO YT-73072 призначений для вимірювання тиску стиснення в циліндрах дизельних двигунів. Вимірювання може проводитися свічками розжарювання або інжектором. Використовується на автосервісі в професійних цілях для вимірювання компресії в двигунах легкових автомобілів, автофургонів і вантажівок, включаючи автомобілі з двигунами TDI, HDI, SDI, DTI, JTD, DID з прямим і непрямим уприскуванням.

Додаткова інформація за YATO YT-73072

  • Діагностичний комплект для перевірки втрати компресії на автомобілях, фургонах та невеликих човнах з дизельними двигунами.
  • Манометр з двома шкалами 0-1000 фунтів / кв. Дюйм / 0-70 бар з системою швидкого з'єднання.
  • Форсунки, комплект прокладок і шайб, коліно 90 градусів і затискна пластина.
  • Перехідники свічок розжарювання M10 | M12 | M14, а також перехідник дизельної форсунки M20.
  • Визначити знос: клапани | сідла | направляючі | поршневі кільця і головки циліндрів і прокладки.

Застосування YATO YT-73072

BMW, Citroen, Fiat, Ford, Isuzu, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Toyota, Volkswagen, Volvo та інші автомобілі


Процедура перевірки YATO YT-73072

Перевірити стан акумулятора перед перевіркою на провертання. Приблизно 8-10 циклів запуску повинно бути достатньо для визначення тиску в циліндрі. Для проведення випробувань запустіть двигун і, при необхідності, виконайте випробування на стиск на холостому ходу або на повних обертах.

ЗВІРТЕ СПЕЦИФІКАЦІЮ ВИРОБНИКІВ З РЕЗУЛЬТАТАМИ ВИМІРІВ.
Цей метод є кращим методом випробувань, оскільки він дозволяє уникнути пошкодження інжектора і забруднення паливної системи.

1. Запустіть двигун і прогрійте до нормальної робочої температури.
2. Відключіть живлення від реле свічки підігрівача, зніміть свічку розжарювання з циліндра і встановіть відповідну кришку.
3. При запуску двигуна зупиніть подачу палива, від'єднавши соленоїд паливного насоса, або вручну, використовуючи ручку PULL TO STOP. (Коли потрібні випробування, від'єднайте паливопровід від відповідної форсунки і надіньте пластиковий шланг на кінець, щоб перенаправити паливо у відповідний контейнер.
4. Під'єднайте вузол тестера до фіктивної свічки розжарювання.
5. Щоб повторити випробування на тому ж циліндрі, можна скинути манометрическое тиск, натиснувши кнопку запобіжного клапана.
6. Щоб повторити перевірку на інших циліндрах, заглушіть двигун і, при необхідності, підключіть.

Порівняння показань тиску для кожного циліндра є найкращим орієнтиром для стану клапанів або поршневих кілець, ніж випробування з одним циліндром.

СПЕЦІАЛЬНИЙ МЕТОД ПЕРЕВІРКИ


1. Прогрійте двигун до нормальної робочої температури.
2. Зніміть інжектор. Надіньте пластикову трубку на паливопровід, щоб перенаправити паливо у відповідний контейнер.
3. Коли потрібна перевірка стартером, переконайтеся, що батарея повністю заряджена, так як це може вплинути на результати.
4. Проверніть двигун, щоб очистити порт
5. Встановіть правильну заглушку форсунки на місце з допомогою затискної пластини, щоб забезпечити герметичність сполучених поверхонь.
НЕ ЗАТЯГУЙТЕ
6. Під'єднайте вузол тестера до заглушки форсунки.
7. Запустіть або проверніть двигун і виконайте тестування, зчитуючи показання компресії цього циліндра.
8. Щоб повторити випробування на тому ж циліндрі, можна скинути манометрическое тиск, натиснувши кнопку запобіжного клапана.
9. Щоб повторити перевірку на інших циліндрах, заглушіть двигун і при необхідності знову під'єднайте.

Як діагностувати несправності:
Перевірте показання тиску для кожного циліндра у відповідності зі специфікацією, встановленої виробником двигуна або транспортного засобу в керівництві з ремонту.
Крім того, порівняйте свідчення тиску для кожного циліндра з усіма іншими циліндрами.
Якщо тиск відрізняється від вказаного значення більш ніж на 44 фунта / кв. Дюйм, двигун несправний. Більшість дизельних двигунів повинні показувати тиск близько 308 фунтів на квадратний дюйм, але для отримання точних технічних характеристик зверніться до керівництва з ремонту виробника.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Характеристики, колір упаковки та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.
Нещодавно переглянуті